Worldwide delivery
Free shipping within the Netherlands

Watchwinder voor 2 horloges

Posted on 22 November 2022 at 2:41 PM

Ben jij de liefhebber van automatische horloges met 2 of 3 horloges in je bezit? En ben je op zoek naar een watchwinder die ervoor zorgt dat jouw horloges altijd en overal klaar zijn voor gebruik? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden in onze webshop een uitgebreid assortiment watchwinders speciaal geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd. 

Je vindt binnen ons assortiment watchwinders met ruimte voor 2 horloges van verschillende merken, met verschillende soorten motoren en met een diverse uitstraling. Natuurlijk bieden wij bovendien watchwinders voor een verschillend budget. Wanneer je een watchwinder zoekt met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, laten we je graag kennismaken met het merk Benson. Benson is een merk van Nederlandse bodem, dat bekend is geworden door de hoge kwaliteit watchwinders die zij bieden, tegen een scherpe prijs. Met een watchwinder van Benson kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een stijlvol design. Daarnaast weet het merk uitstekend in te spelen op de behoeften van de liefhebber van automatische horloges, waardoor de watchwinders van het merk veelal van alle gemakken voorzien zijn.

Binnen de collectie van Benson biedt het merk watchwinders met zowel Japanse als Zwitserse motoren. Vandaag vertellen we je meer over een drietal watchwinders van Benson voor het opwinden van 2 automatische horloges, die voorzien zijn van Japanse motoren. Hiermee kies je voor uitstekende kwaliteit watchwinders, die extra aantrekkelijk geprijsd zijn. Het eerste model dat we graag nader uitlichten, is de Benson Compact Double 2.CF watchwinder. Deze watchwinder is compact vormgegeven en daarmee perfect passend in ieder interieur. De watchwinder is gemaakt van hout en het exterieur van deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur Carbon. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur en wordt gevormd door een zachte, beschermende stof. De watchwinder is instelbaar met behulp van het moderne touchscreen. Zo kun je de rotoren individueel instellen wat betreft het aantal rotaties per dag en de draairichting. Benson biedt met dit model bovendien een luxe LED verlichting, die ervoor zorgt dat je je horloges op elk gewenst moment van de dag goed kunt bekijken. Met de programma’s CW, CC en Alt wind je probleemloos ieder type of merk automatisch horloge op met deze watchwinder. Daarnaast biedt dit model ook een powerwinding functie, om je horloges in korte tijd te kunnen opwinden. Tot slot is deze watchwinder uiteraard voorzien van een overwind protectie.

Het tweede model waar we je graag meer over vertellen, is de Benson Compact Double 2.WS watchwinder. Deze watchwinder is eveneens geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges. De watchwinder is gemaakt van hout en aan de binnenkant voorzien van een zachte, zwarte stof. De buitenkant van deze watchwinder is wit van kleur, wat het geheel een stijlvolle en elegante uitstraling geeft. Deze watchwinder van Benson is eveneens voorzien van Japanse motoren. Daarnaast is de watchwinder instelbaar per rotor afzonderlijk. Hierdoor bied je ieder horloge precies de wijze van opwinding die het nodig heeft. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders, plaats je vrijwel ieder formaat automatisch horloge probleemloos in de houders. De Benson Compact Double 2.WS Watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt, een powerwinding functie en een overwind protectie. De energievoorziening van de watchwinder verloopt middels netstroom. De adapter hiervoor wordt meegeleverd met de watchwinder. Ook deze watchwinder is als kers op de taart voorzien van een ingebouwde LED verlichting, waardoor je je horloges desgewenst in de spotlight kunt plaatsen.

De Benson Compact Double 2.WAG watchwinder is de laatste variant op deze hoogwaardige watchwinder die we nader belichten. Deze watchwinder is eveneens gemaakt van hout, maar dan uitgevoerd in de kleur bruin. Hierbij komt het karakter van het hout duidelijk tot uiting. De binnenkant van de watchwinder is ook bij dit model weer zwart van kleur. Dit biedt een mooi contrast met het hout aan de buitenkant. Ook met deze watchwinder kun je zonder problemen iedere soort automatisch horloge opwinden met de programma’s CW, CC en Alt  en een powerwinding functie. Natuurlijk biedt deze ook een overwind protectie. Daarnaast ontbreken ook bij deze watchwinder de LED verlichting en het moderne touchscreen voor het instellen van de watchwinder niet. Kortom, de Benson Compact Double watchwinders zijn zeer compleet, van uiterst hoge kwaliteit en ook nog eens betaalbaar.

De bovengenoemde modellen voor het opwinden van 2 automatische horloges zijn eveneens verkrijgbaar met een capaciteit voor 1 of 3 automatische horloges. Welke van deze watchwinders ook jouw favoriet is, je ontvangt hem altijd met maar liefst 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Wij bieden je bovendien de beste service en voorzien je indien gewenst van een passend advies of antwoord op je vragen. Bekijk dus nu ook de Benson watchwinders bij ons in de webshop en kies voor het beste voor je automatische horloges én voor je portemonnee!